Συνάντηση Γιαννούλη – Τζήμερου

 

Κατανοεί τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά»

 

 

 

Με το Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», ευρισκόμενος στην Ήπειρο για την περιοδεία του.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον κ. Γιαννούλη να εκφράζει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ένας Δήμος σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που επιτάσσει η δυσχερής οικονομική κατάσταση της χώρας. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά και τα οποία με πολύ κόπο και μεγάλες προσπάθειες, επιλύουν οι υπηρεσίες των Δήμων. Τόνισε, ακόμα, πως ζωτικός είναι ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση εν μέσω αυτής της κρίσιμης περιόδου και για το λόγο αυτό, πρέπει να δοθούν οι ανάλογοι πόροι για την στήριξη των δημοτών.

Ο κ. Τζήμερος, αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες συνθήκες στις τοπικές κοινωνίες, ανέφερε τις θέσεις του κόμματός του σχετικά με την ενίσχυση του θεσμού. Παράλληλα, η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς με κεντρικό, πάντα, θέμα το δρόμο για μία γενικότερη ανάπτυξη.