Συναντήσεις Χρυσόστομου με Ιωάννου και Μπαϊλη

Αναζητήθηκαν τρόποι κοινών δράσεων με απώτερο σκοπό την ανακούφιση και την υποστήριξη των πολιτών εκείνων που έχουν ανάγκη

 

 

Διαδοχικές επισκέψεις στον Αντιπεριφερειάρχη και στο Δήμαρχο Πρέβεζας κ.κ Ιωάννου και Μπαΐλη πραγματοποίησε χθες ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι θα συνεργαστούν για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων σε μια δύσκολη εποχή που οι πολίτες αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες.

Ο ρόλος της Εκκλησίας είναι πολύ σημαντικός, τόσο για το φιλανθρωπικό της έργο, όσο και για το πνευματικό της έργο, που δίνει ελπίδα στους πολίτες σημείωσε ο κ. Ιωάννου.

Στην συνάντηση με το Δήμαρχο ο Σεβασμιότατος συζήτησε θέματα που αφορούν την Μητρόπολη, αναζητώντας τρόπους κοινών δράσεων με απώτερο σκοπό την ανακούφιση και την υποστήριξη των πολιτών εκείνων που έχουν ανάγκη.

Τόσο στην συνάντηση που είχε προσωπικά ο Σεβασμιότατος και ο Δήμαρχος Πρέβεζας όσο και στην συζήτηση που ακολούθησε με την συμμετοχή των Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, υπογραμμίστηκε ότι εκείνο που προέχει είναι η όποια βοήθεια δοθεί στους πιο αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας να γίνει με εχεμύθεια , αποτελεσματικότητα και διακριτικότητα.

«Θα είμαστε δίπλα σας» διαβεβαίωσε ο Σεβασμιότατος, ενώ και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η συνεργασία της Μητρόπολης και του Δήμου , η οποία θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, θα γίνει αφορμή να γεννηθεί η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στην σκληρά δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία.