Μας πήραν χαμπάρι και εκτός Άρτας

 

Τα τερτίπια του γραμματέα της ΕΠΣ Άρτας, σε σχέση με ομάδες και διαιτητές στο site «diaititis.gr»

 

 

 

 

Τα είχαμμε γράψει πριν μερικές βδομάδες, για τα καμώματα του γραμματέα της ΕΠΣ Άρτας κ. Γρηγορίου, σε σχέση με την διάλυση που επιχειρεί στο τοπικό ποδόσφαιρο και ήταν πολλοί αυτοί που μας έλεγαν ότι έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση στο ρεπορτάζ για το όλο θέμα.

Είχαμε την πρόθεση να συνεχίσουμε, αλλά πληροφορηθήκαμε ότι και «εκτός συνόρων» σοβαροί παράγοντες του ποδοσφαίρου, ασχολούνται με το θέμα και έχουν κι αυτοί πολλά να πουν.

Ενδεικτικό είναι το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην αθλητική ιστοσελίδα «diaititis.gr», το οποίο και αναδημοσιεύουμε, συμφωνώντας με την κατάληξη του κειμένου που θεωρεί πως «πρέπει περιμένουμε την τοποθέτηση του προέδρου Θ. Τρομπούκη αφού η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο».

Το ρεπορτάζ του «diaititis.gr»

«Αυτά που συμβαίνουν στην Άρτα είναι πρωτοφανή και δείχνουν ότι η διοίκηση της ένωσης είναι χωρισμένη σε δυο στρατόπεδα και για να μην δυσαρεστηθούν οι ομάδες-ψηφοφόροι  αφήνουν τους διαιτητές ξεκρέμαστους και δεν ρίχνουν καμπάνες στους προέδρους των συλλόγων που παραφέρονται.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του Χρήστου Μαγιάννη ενός από τους καλύτερους βοηθούς της σούπερ λίγκ που άκουσε τα μύρια όσα από τον πρόεδρο της ομάδας των Τζουμέρκων για την διαιτησία του στο ντέρμπυ με την Αναγέννηση Άρτας σε παρέμβαση του σε  εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού της Άρτας .

Ο πρόεδρος της ομάδας αυτής τον μείωσε και οι λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν προσβλητικές για ένα επίλεκτο στέλεχος της σούπερ λίγκ Και αντί η διοίκηση της ένωσης της Άρτας να τον παραπέμψει στην πειθαρχική επιτροπή, κλήθηκε άκουσον-ακουσον η επιτροπή διαιτησίας να απολογηθεί ,επειδή είχε βγάλει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ του Μαγιάννη για την δυσφήμιση που επιχειρήθηκε εναντίον του.

Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ,αλλά να που το είδαμε γιατί οι αντιπολιτευόμενοι τον πρόεδρο Θάναση Τρομπούκη έφεραν στο συμβούλιο τα μέλη της επιτροπής και άρχισαν να ρωτούν γιατί έβγαλαν την ανακοίνωση, κάτι που επιβάλλονταν να κάνει η ιδία η ΕΠΣ Άρτας αλλά και ο σύνδεσμος διαιτητών Άρτας που σφυρίζει αδιάφορα κι ας λοιδορούνται τα μέλη του. Πλέον το θέμα είναι ηθικής τάξης και έχει ενημερωθεί και η ΚΕΔ για την αψυχολόγητη και άνευ λόγου λεκτική και υβριστική επίθεση που δέχτηκε ένα επίλεκτο εν ενεργεία μέλος της.

Παράλληλα οι ίδιοι παράγοντες που είναι σε ανοικτή σύγκρουση με τον πρόεδρο της ένωσης αλλά και τον   παρατηρητή Β εθνικής  και εκπαιδευτή Ηλία Μαζαράκο κάλεσαν τον  δεύτερο και του γνώρισαν χωρίς να έχουν καμιά δουλειά να εμπλέκονται στα πόδια της ΕΔ και της εκπαίδευσης πως δεν θέλουν να κάνει μαθήματα στους διαιτητές και τον ρόλο αυτό να αναλάβει ο εκπαιδευτής Δ εθνικής Τζίτζικας Μιλάμε για ένα πρώην διαιτητή Δ εθνικής ενώ ο Μαζαράκος είχε παίξει 4,5 χρόνια στην Α’ εθνική και είχε προταθεί και για διεθνής.

Είπατε τίποτε; Αυτή είναι η εικόνα στην ΕΠΣ Άρτας και περιμένουμε την τοποθέτηση του προέδρου Θ. Τρομπούκη αφού η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο».