Πάλι η απαλλοτρίωση!

 

Επιμένει στην επιλογή του για απαλλοτρίωση του οικοπέδου δίπλα στο γεφύρι, ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης

 

 

 

 

Επιμονή κι αυτή… Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα υπάρχει στην ημερήσια διάταξη και θέμα για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου, δίπλα στο ιστορικό γεφύρι.

Είναι το δεύτερο θέμα συζήτησης στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το απόγευμα. Και επαναφέρει, ο δήμαρχος, το θέμα αυτό δέκα ημέρες μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην προχωρήσει αυτή η απαλλοτρίωση, γιατί το προτεινόμενο οικόπεδο, δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και φυσικά, σ’ αυτό δεν μπορεί να γίνει τίποτα απ’ την πλευρά του Δήμου, άσχετα αν ο δήμαρχος και οι συν αυτώ επικαλούνται την αξιοποίηση κάποιου ευρωπαϊκού προγράμματος, για έργα δίπλα στο γεφύρι.

Την άποψη αυτή, εξέφρασε και με το πόρισμά της η επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία είχε οριστεί με ομόφωνη απόφαση του οργάνου και την οποία αποτελούσαν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολάου ως πρόεδρος και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Πατήλας, Ξυλογιάννης, Παπαϊωάννου και Παπάζογλου.

Είμαστε σε θέση να προβλέψουμε ότι και η νέα συζήτηση δεν θα φέρει αποτέλεσμα, μιας και είναι πολλοί οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, που δείχνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το θέμα αυτό…