Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

 

Τώρα

πλέον είμαι
αριστεροβουδιστής!”

 

 

 

H συναυλία των Μαχαιρίτσα – Σταρόβα στην Άρτα στο Club Prestige  γνώρισε την αποθέωση από ένα νεανικό κοινό, που τους αποθέωσε. Το φινάλε της συναυλίας με το τραγούδι “Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον” ήταν ένα καταπληκτικό κλείσιμο στον θαυμάσιο χώρο δίπλα στην Γέφυρα, που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίους καλλιτέχνες και θα μας γνωρίσει αυτή την Παρασκευή 23 Νομεβρίου τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Νίκο Πορτοκάλογλου, ενώ φημολογείται ότι θα δούμε εκεί τον Σωκράτη Μάλαμα, την Μόνικα και τον Θάνο Μικρούτσικο.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε πριν την συναυλία στον Orange FM στον Νίκο Λακόπουλο για την Αριστερά, αλλά και τα …πορτοκάλια και τις ελιές,  καθώς όπως είπε γνωρίζει το θέμα ως Βολιώτης. “Είμαι αριστεροβουδιστής” είπε. Δεν παράλειχε να εκθειάσει το πρόγραμμα του Νίκου Λακόπουλουως dj που άνοιξε την συναυλία και σχολίασε το αφιέρωμα της “Γνώμης” στο περασμένο φύλλο διακόπτοντας το πρόγραμμα του. “Η συνέντευξη με τον τίτλο ‘”Είμαι Αριστερός, Δεν είμαι μαλάκας” δόθηκε πριν τέσσερα χρόνια είπε. Όλο το νόημα σήμερα βρίσκεται στο αν θα παρέλειπα το δεν”.
Ο Λαυρέντης εξοργίστηκε με το πρόγραμμα του Prestige που ακολούθησε την συναυλία του από τους djs του μαγαζιού και το χαρακτήρισε  ¨σκυλάδικο”. Μαζί με τον Σταρόβα, τον μάνατζερ Κώστα Πλατή και τα μέλη της ορχήστρας κατέφυγαν για σουβλάκια δίπλα στο γεφύρι σε ένα μικρό μαγαζι που έπαιζε λαϊκά. “Εδώ θα κάνω την επόμενη συναυλία. Μ’ αρέσει, είπε. Δεν ξαναπαίζω δίπλα!”.
Η “Γνώμη¨μπήκε στα καμαρίνια των καλλιτεχνών και φωτογράφισε την Ζηνοβία Αρβανιτίδη (είναι η κόρη του Πασχάλη), που μας δέχτηκε με συμπάθεια λίγο αφότου “σόλαρε” με ένα εκπληκτικό πρόγραμμα. Σεμνή και ουσιαστική η Ζηνοβία, έχει χαράξει δική της πορεία. Συνεργάζεται πέντε χρόνια με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που είναι ενθουσιασμένος μαζί της.