Και νέες κινητοποιήσεις στους ΟΤΑ

 

Αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού

 

 

 

 

Νέα 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο και αποχή το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στη χώρα που προκαλεί το Μεσοπρόθεσμο, που ψηφίστηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή.

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αρταίων συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Τα εξοντωτικά μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικα, μέτρα υποδούλωσης, σκλαβιάς και εξαθλίωσης, για το σύνολο του Ελληνικού λαού, βρίσκουν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή του αγώνα και δηλώνουν την αντίθεσή τους στο μεσαίωνα που μας προσφέρουν. Ο αγώνας αυτός δεν τελείωσε, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!

Το Δ.Σ του Σωματείου με το βλέμμα στο αύριο που για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. επιφυλάσσει απολύσεις εργαζομένων αλλά και την «επιτροπεία» στους Δήμους που δεν καταφέρνουν να ισοσκελίσουν προϋπολογισμούς που κρύβει νέες απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, μειώσεις μισθών και αύξηση φόρων στους δημότες, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία μας, την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και στην αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού.

Χάνουμε τις δουλειές μας, Χάνουμε τα δικαιώματά μας αλλά τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ θα κυκλοφορούμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και με ψηλά το κεφάλι. Σε αντίθεση με αυτούς που αποφασίζουν για μας χωρίς ΕΜΑΣ. Στην άθλια πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης εμείς αντιτάσσουμε τον συνεχή αγώνα μας μέχρι την ανατροπή αυτής της πολιτικής και της κατάργησης στην πράξη αυτών των βάρβαρων μέτρων».