Κυκλοφορεί σήμερα η «Γ»

 

«Μην ξεχνάς τον φασισμό» το επίκαιρο και μεγάλο αφιέρωμα

 

 

 

Ανανεωμένη και με πολλά θέματα κυκλοφορεί σήμερα «Η ΓΝΩΜΗ». Όπως και στο προηγούμενο φύλλο της, η έμφαση δίνεται στην τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, μιας και εκεί είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων μας.

Το εργοστάσιο «ZEUS», που θ’ αρχίσει να λειτουργεί σε λίγες ημέρες, αποτελεί το κύριο θέμα της εφημερίδας και είναι η είδηση, μιας και δεκαετίες τώρα ανάλογη προσπάθεια, δεν έχει γίνει στην περιοχή μας. Και δίκαιος ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει: «Ο ZEUS φέρνει την αισιοδοξία», που μεταξύ των άλλων αναφέρει και για τα οφέλη που μπορούν να έχουν και όσοι δεν εργάζονται στο εν λόγω εργοστάσιο.

Μεγάλο το αφιέρωμα στον φασισμό. Επίκαιρο και επιβεβλημένο, βασισμένο στο βιβλίο του ΝΙΚΟΥ ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ «ο Αλέξης στην χώρα των θαυμάτων». Πολλά τα στοιχεία και φυσικά χρήσιμα και διδακτικά, για να αποφύγουμε, ως χώρα τα χειρότερα.

«Μόνος κι αδύναμος» χαρακτηρίζεται απ’ το σύνολο των συμπολιτών μας ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, στην πρώτη προσέγγιση των δημοτικών εκλογών, που επιχειρεί η «Γ». Το ρεπορτάζ έχει όλα τα στοιχεία και για όλους.

Στην τοπική αγορά και οικονομία. «Το meeting point της πόλης» επιγράφεται το ρεπορτάζ, για το κεντρικό καφέ της πόλης, το οποίο αν και διωκόμενο (γνωστά αυτά) γράφει την δική του ιστορία. Και πολλά άλλα θέματα απ’ την τοπική αγορά. Η κρίση την διώκει, εμείς την τιμούμε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Η ΓΝΩΜΗ».

«Μελαγχολική παρέλαση ενώπιον του γενικού γραμματέα Υδάτων», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ για την Εθνική Επέτειο, που φεύγει απ’ τα καθιερωμένα και αναφέρει το τι έγινε πίσω απ’ την παρέλαση.

Και πολλά άλλα θέματα στην «ΓΝΩΜΗ», που κυκλοφόρησε σήμερα. Θα την βρείτε στα περίπτερα και όλα τα κεντρικά καφέ της πόλης.