Νεκρός στο αυτοκίνητό του

 

67χρονος

απ’ τον Άγιο

Σπυρίδωνα

 

 

Ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Δευτέρας απ’ το χωριό του τον Άγιο Σπυρίδωνα για να έρθει στην Άρτα για δουλειές και το μεσημέρι δεν επέστρεψε σπίτι του. Ανησύχησαν οι δικοί του και απευθύνθηκαν στην Αστυνομία τον αναζήτησε…

Ο 67χρονος Χρήστος Ροντογιάννης, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πλατεία Καραϊσκάκη. Ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.


Έπεσε σε γκρεμό 500 μέτρων


Πήγε να βοσκήσει τα γίδια της στον συνοικισμό Βοτανιάδα της Μεγαλόχαρης και έπεσε σε γκρεμό 500 μέτρων, όπου έχασε την ζωή της, η 67χρονη Αγγελική Φορτωτήρα, που διέμενε στον ίδιο συνοικισμό.

Η άτυχη γυναίκα ζούσε στον συνοικισμό και ήταν καθημερινό το δρομολόγιό της, για την βοσκή του κοπαδιού, όπως η περασμένη Δευτέρα ήταν η μοιραία ημέρα, καθώς κάποια απ’ τα ζώα της ξέφυγαν προς την πλευρά του γκρεμού, η άτυχη γυναίκα πήγε να τα αναζητήσει και έπεσε στον γκρεμό. Αυτό τουλάχιστον εκτιμούν και οι κάτοικοι που γνωρίζουν την περιοχή.

Στο χώρο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας, καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής, που μετά από μεγάλη προσπάθεια ανέσυραν την άτυχη γυναίκα νεκρή.