Ας προχωρήσουμε στο «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ»

dia-tafta-3333-a

 

Ο πιο ζεστός χώρος της Άρτας, έχει κάτι ξεχωριστό κάθε ημέρα να παρουσιάσει…

 

 

 

 

Η αναζήτηση του χώρου που η παρέα θα απολαύσει τον καφέ ή το κρασί και το ποτό, πρέπει να έχει το «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ» και για το λόγο αυτό ο Βαγγέλης Παπαθανασίου φρόντισε να δίνει την απάντηση.

Στην πλατεία Μονοπωλίου δημιούργησε τον καλύτερο χώρο, που έχει το παραδοσιακό του στυλ και την δυνατότητα να προσφέρει τα καλύτερα σ’ όποιον το επιλέγει και είναι αλήθεια πως είναι πάρα πολλοί οι συμπολίτες μας, που το επιλέγουν απ’ το πρωί για το καφεδάκι τους, το μεσημέρι για την καθιερωμένη συνάντηση με το ουζάκι και το κρασάκι, συνοδευόμενο πάντα με καλούς μεζέδες, που κάθε φορά διαφέρουν και κρύβουν μια έκπληξη για όλους.

 

dia-tafta-3333-a


Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, πήρε έναν παραδοσιακό χώρο καφενείου που δεκαετίες τώρα αποτελούσε το σημείο συνάντησης των αρτινών και το διαμόρφωσε κατά τον καλύτερο τρόπο. Με τα στοιχεία του παραδοσιακού, που το καθιστούν και μοναδικό, αλλά και την λειτουργικότητα που απαιτεί η σημερινή εποχή.

Καθώς χειμωνιάζει και ο Βαγγέλης, όλο και κάτι καλό θα ετοιμάζει… Ο χώρος του «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ», θα είναι μοναδικός και η σίγουρη επιλογή όλων όσων επιλέγουν κάποιες ώρες να τις περνούν με καλό κρασί, καλό μεζέ και φυσικά φιλική συζήτηση.

Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και είμαστε σίγουροι πως θα δικαιωθούμε.

 

dia-tafta-6666-a