Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενοι οι συγκεντρώσεις

 

Δυναμικό παρόν απ’ τους εργαζόμενους της Άρτας, στην σημερινή γενική απεργία

 

 

 

Τα πάντα νέκρωσαν σήμερα στην Άρτα… Οι εργαζόμενοι της περιοχής έδωσαν δυναμικό παρόν στις δυό συγκεντρώσεις και πορείες  που έγιναν στην Άρτα. Η μια του ΠΑΜΕ, με πρωτοφανή όγκο και η άλλη του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων κι αυτή με πρωτοφανή συμμετοχή.

Όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις απεργίες, οι συγκεντρώσεις των εργαζομένων έγιναν στο Εργατικό Κέντρο Άρτας, απ’ όπου πρώτη ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Άρτας και ακολούθησε την καθιερωμένη διαδρομή μέσω της Β. Πύρρου, πλατεία Κιλκίς και ακολούθως στην κεντρική πλατεία, όπου αυτή τη στιγμή γίνονται οι ομιλίες.

Ακολούθησε η πορεία του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και άλλων συνδικαλιστικών παρατάξεων, που κι αυτή κατέληξε στην κεντρική πλατεία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην σημερινή γενική απεργία, η Άρτα έδωσε δυναμικό παρόν. Πρώτη φορά, μετά από τόσα χρόνια στο ρεπορτάζ, είδαμε τόσους εργαζόμενους να συμμετέχουν με πάθος. Και φυσικά δεν είχε άδικο ηλικιωμένος κύριος που βρέθηκε δίπλα μας, όταν μας έλεγε «να δεις η επόμενη τι κόσμο θα έχει».