Μεγάλη κομπίνα στην Άρτα

 

 

Σχόλιο της ιστοσελίδας «enikos.gr», που αντλεί πληροφορίες απ’ την εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ»


 

«Φεύγει» και πέρα απ’ την Άρτα, η γνωστή υπόθεση των ελέγχων του ΣΔΟΕ, που έγιναν στο Δήμο Αρταίων και το Νοσοκομείο Άρτας, για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων. Η Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» του Μάκη Κουρή, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο όλο θέμα και όπως είναι λογικό οι πληροφορίες που έχει η εφημερίδα, θα προέρχονται απ’ το ΣΔΟΕ, που σημαίνει ότι η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και έχουμε να μάθουμε πολλά περισσότερα στην συνέχεια.

Πριν την αναδημοσίευση του σχολίου της ιστοσελίδας «enikos.gr», να θυμίσουμε ότι σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε ερωτηθεί για το θέμα αυτό, ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, είχε απαντήσει με αλαζονεία και προκλητικό ύφος, ότι οι έλεγχοι που κάνει το ΣΔΟΕ στο Δήμο Αρταίων, είναι τυπικοί και πως δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως. Και φυσικά έλεγε ένα κάρο μακακίες, για την επιμονή της «Γ», που και απ’ την ηλεκτρονική της έκδοση, ζητούσε να δώσει στοιχεία για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Θα μάθουμε πολλά τις επόμενες ημέρες και θα περιμένουμε με αγωνία, την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που εκ νέου θα κληθεί ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, να απαντήσει για το τι συνέβη και τι μπορεί να συμβαίνει ακόμη.

Εν αναμονή λοιπόν…

Το σχόλιο του «enikos.gr» 

«Κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων που δρούσε σε όλο το νομό Άρτας εξάρθρωσε το ΣΔΟΕ και σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», μπλεγμένοι είναι ο δήμος Άρτας και το Γενικό Νοσοκομείο του νομού! Από τους ελέγχους προέκυψε ότι τουλάχιστον μισό εκατομμύριο λίτρα καυσίμων, όλων των τύπων, διακινήθηκαν παράνομα στο νομό αλλά και σε κρατικές υπηρεσίες. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των δέκα ελέγχων που έγιναν από το ΣΔΟΕ σε πρατήρια και σε εταιρείες εμπορίας καυσίμων βρέθηκαν και 23 αποθήκες καυσίμων και υγραερίου που δεν είχαν άδειες λειτουργίας».