Η Φιλιππιάδα συμφέρει για διαμονή…

•Οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τα πάντα με την διαμονή τους στο ξενοδοχείο «ΙΛΙΑΝΑ»

•Πολύ καλές τιμές και για το καλοκαίρι…

 

 

 

Μεγάλη πλειοψηφία των αναγνωστών του «gnomiartas.gr» είναι και οι απόδημοι ηπειρώτες, οι οποίοι άμεσα ενημερώνονται απ’ την ιστοσελίδα μας, που πρέπει να τους δίνει και χρηστικές πληροφορίες, στην δύσκολη εποχή που περνάμε…

Καθώς οι περισσότεροι προετοιμάζονται για την επίσκεψη στην πατρίδα, είναι σίγουρο πως συμφέρει η διαμονή στην Φιλιππιάδα, απ’ όπου σε λίγη ώρα μπορούν οι επισκέπτες να βρεθούν σ’ όποιο σημείο της περιοχής επιθυμούν. Πολύ κοντά απ’ την Πρέβεζα, για την θάλασσα… Πολύ κοντά απ’ την Άρτα και τα Γιάννενα, για διάφορες επισκέψεις, όπως επίσης και πολύ κοντά σ’ όλα τα χωριά της Άρτας και της Πρέβεζας.

Όπως μας εξήγησε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Κώστας Τσώλης, γι’ αυτό το καλοκαίρι το ξενοδοχείο, έχει κάνει πολύ καλές προσφορές και για την διαμονή, αλλά και για την διατροφή, με το εκπληκτικό εστιατόριο που διαθέτει…

Πρόσφατα ανακαινισμένο το ΙΛΙΑΝΑ, διαθέτει τα πάντα. Τα δωμάτιά του (φωτογραφία) είναι ευρύχωρα και πεντακάθαρα, φυσικά με όλες τις σύγχρονες υποδομές, προσφέρονται σε πολύ καλές τιμές.

Όσοι μπορεί να ενδιαφερθούν για διαμονή στην όμορφη Φιλιππιάδα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείο Κώστα Τσώλη στον τηλέφωνο 2683023511.