Συμφέρει μια βόλτα στα Λέλοβα για ποτό!

•1,5 ευρώ η μέση τιμή σε ποτά και καφέδες

•Πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

 


1,5 ευρώ η μπύρα, το ίδιο το τσίπουρο, το ούζο, ο εσπρέσο, το φραπέ και τα αναψυκτικά, 1.8 ευρώ ο φρέντο, 4 ευρώ το ουίσκι και 4,5 ευρώ το σπέσιαλ. Δεν είναι πλάνη… Είναι η πραγματικότητα, οπότε ο τίτλος του σημειώματος επιβεβαιώνεται.

Συμφέρει λοιπόν μια βόλτα στα Λέλοβα (Θεσπρωτικό αν θέλετε για τους νεότερους) για ποτό, μιας και εκεί βρίσκεται το πανέμορφο μπαρ ΚΑΣΤΡΙ, που τα έχει όλα και επί πλέον βρίσκεται σε μαγευτική τοποθεσία και οι χώροι που εξυπηρετούνται οι πελάτες, είναι δίπλα στην πισίνα. Πήγαμε και το διαπιστώσαμε, ενώ ο ιδιοκτήτης του Δημοσθένης Ντόβας, έχει δεδηλωμένη την διάθεσή του, να κάνει το κάτι παραπάνω, ώστε ο χώρος που διευθύνει, να καταγραφεί για την προφορά του, όχι για την… αρπαχτή, που συνηθίζεται και στις ημέρες της οικονομικής κρίσης.

Το επιβεβαιώνει και η απόφασή του, να δώσει έμφαση στο έντεχνο και ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, με τις ξεχωριστές βραδιές που διοργανώνει, αρχής γενομένης από αύριο Σάββατο 7 Ιουλίου, που στο ΚΑΣΤΡΙ φιλοξενείται ο Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστότερος και ως Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ. Μια βραδιά με αναφορά στο έντεχνο και ροκ ελληνικό τραγούδι, στην οποία όσοι βρεθούν, το σίγουρο είναι ότι θα περάσουν πολύ καλά. Που είναι χρήσιμο για την εποχή που ζούμε και χρειάζονται τέτοιες βραδιές ξεγνοιασιάς…

Υπάρχει και η συνέχεια. Στις 21 Ιουλίου, έρχεται στο ΚΑΣΤΡΙ, ο θρύλος της ελληνικής ροκ Δημήτρης Πουλικάκος, με το συγκρότημα «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ». Οι παλιοί ροκάδες και θαυμαστές του Πουλίκα, θα έχουν την δυνατότητα να θυμηθούν πολλά και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά… Όπως και οι νεότεροι που πρέπει να μάθουν.

Καταλήγοντας, επιμένουμε… Συμφέρει μια βόλτα στα Λέλοβα και για φτηνό ποτό και για καλές βραδιές, όπως οι δυό που προαναφέρουμε…