Ώρα Για Μενίδι… Ώρα για ταβέρνα «Γεράσιμο»

 

 

Μοναδικές στιγμές στην παραλία του Μενιδίου με φρέσκο ψάρι…

 


Ιστορία ολόκληρη η ταβέρνα «ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ» στο Μενίδι, απ’ την οποία έχουν περάσει όλοι οι ηπειρώτες, αλλά και οι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής, διάσημοι και μη. Η φήμη της τεράστια και κατοχυρώθηκε με προσπάθεια χρόνων, βασισμένη στο φρέσκο ψάρι, την σωστή επεξεργασία του και παρουσία, όπως επίσης και των άλλων μοναδικών εδεσμάτων, που προσφέρονται δεκαετίες τώρα και την καθιστούν πάντα επίκαιρη και μοναδικό προορισμό για όλους.

Στην ενημερωτική ιστοσελίδα, που διατηρεί η ταβέρνα, περιγράφεται η ψαροταβέρνα ως εξής: «Η ψαροταβέρνα μας δίπλα στην θάλασσα του Μενιδίου σερβίρει καθημερινά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά για όλους τους ουρανίσκους!!! Το άψογο service, οι προσιτές τιμές, η καθαριότητα και το φιλικό περιβάλλον είναι καθημερινό μέλημα μας. Μέσα στην ψαροταβέρνα θα βρείτε τζάκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα και ένα εκπληκτικό περιβάλλον. Διαθέτουμε άφθονο χώρο δίπλα στην παραλία Μενιδίου».

Ήδη για τους περισσότερους συμπολίτες μας, η ταβέρνα ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ αποτελεί σχεδόν καθημερινό προορισμό και είναι πολλοί αυτοί, που ανεπιφύλακτα την συστήνουν και σε άλλους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που συναντάς σε άλλες πόλεις και κυρίως στην Αθήνα, που όταν η συζήτηση φτάνει στην περιοχή μας γνωρίζουν και περιγράφουν με τα καλύτερα λόγια την ταβέρνα ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ.

Ώρα για Μενίδι λοιπόν… Ώρα για την ταβέρνα ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ…