Γιατί καθυστερούν την συζήτηση για τον οργανισμό;

dimotiko-symbolyio11

 

 

Το θέμα έθεσε εκ νέου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολάου

 

 

ΟΛΟ ΓΥΡΩ ο φέρνουν το θέμα και ποτέ δεν το συζητούν. Μιλάμε για το θέμα του Οργανισμού του Δήμου Αρταίων και του Νομικού Προσώπου, που η καθυστέρηση της συζήτησης είναι χαρακτηριστική.

Το θέμα, έθεσε προ ημερήσιας διάταξης, στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολάου και τότε δεσμεύτηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου  Γιώργος Γκόκας, ότι το θέμα θα έρθει για συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση. Η συνεδρίαση έγινε χθες και φυσικά το συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη, οπότε, αναγκάστηκε εκ νέου ο Γιάννης Νικολάου, να επαναφέρει το θέμα με ερώτηση προ ημερήσιας διάταξης.

Απάντηση επί της ουσίας δεν έλαβε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, αλλά αντί αυτής άκουσε κάποιες… εξυπνάδες απ’ τον δήμαρχο Γ. Παπαλέξη, ο οποίος τον κάλεσε να πάει στο δημαρχείο, να γράφει αυτός τις εισηγήσεις, για να τίθενται τα θέματα σε συζήτηση. Βεβαίως λησμόνησε ότι με δική του πρόταση, ο Γ. Νικολάου, είναι εκτός δημοτικής ομάδας, άρα δεν είναι σε θέση να γράφει εισηγήσεις, ούτε να διοικήσει το Δήμο. «Ψιλά γράμματα» αυτά για το δήμαρχο Γ. Παπαλέξη, ο οποίος κάθε ημέρα και περισσότερο αποδεικνύει, ότι έχει χάσει τον έλεγχο και επί πλέον όσο μένει εκεί, δεν έχει να προσφέρει τίποτα.

Πάντως το θέμα του οργανισμού, που είναι σοβαρό, θα είναι θέμα, στην επόμενη «Γ», γιατί υπάρχουν πολλές απόψεις που πρέπει να καταγραφούν.

 

dimotiko-symbolyio11