Απέχει τώρα απ’ το ΠΑΣΟΚ!

 

Από σκληρός κομματάρχης, αδιάφορος τώρα ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης

 

 

 

 

Κορυφαίο γεγονός για το ΠΑΣΟΚ Άρτας, η επίσκεψη του πρώην υπουργού Πέτρου Ευθυμίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και έκανε μια βόλτα, όχι στο κέντρο της πόλης, αλλά σε κάποια σοκάκια, γιατί έτσι… επέλεξαν οι τοπικοί παράγοντες του χώρου.

Ο πρώην υπουργός βρέθηκε στην κεντρική πλατεία για λίγο και ακολούθως στην πλατεία Μονοπωλίου, όπου η στάση έγινε στου Γρετσίστα, για ένα ουζάκι και συζήτηση με τους πολίτες που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί.

Ότι είχε να κάνει ο πρώην υπουργός το έκανε, θα μπορούσε να κάνει και περισσότερα αν οι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, δεν του περιόριζαν τις κινήσεις… Όμως το θέμα που συζητήθηκε ήταν άλλο…

Η απουσία απ’ την συνέντευξη αλλά και απ’ την βόλτα στην πλατεία, του (μέχρι τώρα) σκληρού κομματάρχη, του κυρίου που διατείνεται ότι είναι δήμαρχος Αρταίων, του Γιάννη Παπαλέξη δηλαδή, ο οποίος πηγαίνει απ’ την μία άκρη στην άλλη. Την μια σκληρός κομματάρχης, με χαρακτηριστικά της δεκαετίας του ’60 και όταν διαπιστώνει ότι το κόμμα, που τον στήριξε και τον έβγαλε (όπως αυτός λέει) δήμαρχο, πάει για «ιστορικό χαμηλό», πιάνει το απέναντι άκρο. Δείχνει σα να μην ήταν ποτέ ΠΑΣΟΚ και πάλι προκαλεί τους πολίτες, γιατί γνωρίζουν τι σόι κομματόσκυλο ήταν  σε όλη του την ζωή.

Τέλος πάντων. Και αυτή του η επιλογή, δείχνει ότι ο συγκεκριμένος κύριος «δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει» για να θυμηθούμε και λίγο το Νιόνιο.

Αυτός είναι και κάθε ημέρα που θα περνάει, θα δείχνει όλο και περισσότερο την ανεπάρκειά του, ώστε να μην χρειαστούν και πολύ οι πολίτες, όταν έρθει η ώρα, να τον στείλουν από κει που ήρθε…