ΠΡΕΒΕΖΑ / Κεντρική ομιλία ΣΥΡΙΖΑ στη Φιλιππιάδα

 

Το μήνυμα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μήνυμα ελπίδας

 

 

 

Με την παρουσία μεγάλου ακροατηρίου κυρίως της νεολαίας, πραγματοποιήθηκε στη Φιλιππιάδα το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι 9 Ιουνίου 2012, η κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ. Χαιρέτισε η υποψήφια βουλευτής Πέγκυ Κανελλοπούλου, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Μπάρκας (φωτογραφία).

Στον χαιρετισμό της η Πέγκυ Κανελλοπούλου ανέφερε πως το πρώτο βήμα έγινε στις 6 Μαΐου και η νίκη θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει πρώτο κόμμα. Και αυτό θα είναι προς το συμφέρον όλης της Ελληνικής κοινωνίας.

Στην ολοκλήρωση της νίκης του ψηφοδελτίου αναφέρθηκε στην ομιλία του και ο Κώστας Μπάρκας, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα ότι το μήνυμα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις 17 Ιουνίου, είναι μήνυμα ελπίδας όχι μόνο για τον Ελληνικό λαό, αλλά και για τους λαούς της Ευρώπης, οι οποίοι βιώνουν την ίδια οικονομική κρίση. Χαρακτήρισε υποκρισία τις υποσχέσεις τόσο του κ. Σαμαρά, όσο και του κ. Βενιζέλου, για τους οποίους είπε πως μετά την εκλογική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου είπαν ότι μπορούν να διαπραγματευτούν το μνημόνιο στο οποίο όμως προεκλογικά είχαν βάλει την υπογραφή τους με όλες τις τραγικές συνέπειες που αυτό εμπεριέχει για την ελληνική κοινωνία.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η ελπίδα για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, βρίσκεται στο ενωτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν υπόσχεται τα εύκολα, αλλά μαζί με τους πολίτες θα προχωρήσει στην υλοποίηση των υποσχέσεών του και κυρίως στην ακύρωση των Μνημονίων, που οδήγησαν το τόπο στην παρακμή.

Κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς το φόβο που προσπαθούν να καλλιεργήσουν οι αντίπαλοι. Και τέλος, τόνισε ότι στις εκλογές του Ιουνίου θα αναδείξει και η Πρέβεζα το δικό της βουλευτή, του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπορευθεί με όλη την χώρα στο δρόμο της ελπίδας.

 

Πηγή: olapreveza.gr