Τα τερτίπια των… ορφανών του ΠΑΣΟΚ

Τώρα τους φταίνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!

 

 

 

 

••••• ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ λέει η στάση κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ! Ποιους; Εκεί είναι το ενδιαφέρον. Στα ξετσίπωτα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ, που θεωρούσαν και το κράτος ακόμη δικό τους. Τι να θυμηθούμε, στην μακρά διαδρομή απ’ το 1981 και μετά. Ποια στελέχη; Ποιους γραμματείς; Και έχουν σήμερα το απίστευτο θράσος να λένε, ότι κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, φέρονται με αλαζονεία και άλλα τέτοια. Αντί, αυτά τα κομματόσκυλα, να δουν και το δικό τους μερίδιο ευθύνης, στην καταστροφή του ΠΑΣΟΚ, αντί να δουν και τον τρόπο με τον οποίο μέχρι και την τελευταία στιγμή λειτουργούσαν, κάθονται και κρίνουν νέους ανθρώπους, που αγωνίστηκαν με σεμνότητα και πολιτική λειτουργία και έφεραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και στην Άρτα.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ! Ναι όπως το διαβάσατε. Υπάρχουν αυτά τα κομματόσκυλα, που και στο προηγούμενο σημείωμα αναφέρουμε, τα οποία τώρα που αναμένεται μεγαλύτερη καταστροφή για το ΠΑΣΟΚ, επιμένουν να προκαλούν για ρεβάνς! Δεν κατάλαβαν ακόμη, ότι δεν πρόκειται να τους αποδεχτεί κανένας και ότι όπου περνούν, θα τρώνε το φτύσιμο της ζωής τους. Δεν είναι και λίγο έξυπνοι, να το… βουλώσουν για λίγες ημέρες, να δουν τι θα γίνει και μετά να βγουν στους δρόμους και να πουν τις μακακίες, που έχουν μάθει να λένε τόσα χρόνια τώρα και να νομίζουν ότι κάποιοι τους ακούνε.

ΚΙ ΑΛΛΟΙ αμετανόητοι!  Αυτοί που βρίσκονται στην περιφερειακή οδό και συζητούν διαρκώς σε μουντά, όχι από έλλειψη φωτισμού, αλλά απ’ την μελαγχολία που κυριαρχεί. Εκείνος ο ανεκδιήγητος τύπος, που παριστάνει το δήμαρχο και ζούσε άνετα, έχοντας την πλήρη κάλυψη του ΠΑΣΟΚ, τώρα σκέφτεται τι θα γίνει. Το μέγεθος του καταποντισμού που έρχεται και για τον ίδιο. Να το θυμηθείτε… Θα είναι μεγαλύτερος, απ’ αυτόν του ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΙ Σ’ ΟΛΑ αυτά να προστεθεί και η επερχόμενη αντεπίθεση Γέμου, που είδε τον ανεκδιήγητο να παίζει παιχνίδια εις βάρος του, την στιγμή που ο ίδιος τον παρότρυνε να είναι υποψήφιος, όχι για να εκλεγεί, γιατί ήθελε να εκλεγεί ο Χρήστος, αλλά για να τον εκθέσει χαρακτηριστικά και να τον έχει μόνο για τους καφέδες. Ο Γέμος όμως άντεξε και δεν… θυσιάστηκε, όπως θα ήθελε ο ανεκδιήγητος. Και ύστερα πώς να φύγει απ’ το μυαλό μου, απ’ την παλιά δήλωση του ανεκδιήγητου, που όταν πήρε τον γνωστό συνεργάτη δήλωσε φουσκώνοντας σαν το παγόνι ότι δεν φοβάται τίποτα, γιατί έχει όλο το ΠΑΣΟΚ δίπλα του. Τέλος πάντων… Θα έχουμε να λέμε πολλά…

••••• ΑΝΤΕ ΝΑ το αντέξουμε κι αυτό το δράμα… Να αντέξουμε δηλαδή την Βουλή των Ελλήνων χωρίς την Άννα Διαμαντοπούλου. Άντε και το άντεξες… Χωρίς τη Μιλένα Αποστολάκη, πώς να την κοιτάξεις την εικόνα της Βουλής. Και σ’ όλα αυτά, άντε να δεις την Βουλή, χωρίς τον γίγαντα της πολιτικής. Το Χρήστο ρε… Τον Πρωτόπαππα ντε. Και τα ορφανά του προδότη Γιώργου, που τα βάζεις τον Ραγκούση, τον Ρέππα και όλα αυτά τα περίεργα πολιτικά όντα, που είχαν κάθε βράδυ στασίδι στο ΜΕΓΚΑ και νόμιζαν ότι θα κοροϊδέψουν για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό. Στα τσακίδια, ρε άχρηστοι…