Αύριο «κληρώνει» για τη ΝΔ

 

Αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια σ’ όλη την χώρα

 

 

 

Αύριο «κληρώνει» για τη ΝΔ! Μια κλήρωση, η οποία θα βάλει τέλος στην αγωνία των στελεχών, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι με το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Στην αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής και Εκλογικής Επιτροπής αναμένεται να ανακοινωθούν απ’ τον πρόεδρο του κόμματος, οι συνδυασμοί για όλη την χώρα, με εξαίρεση το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, του οποίου η ανακοίνωση θα καθυστερήσει μία ή δυό ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Γ», δυό σενάρια κυκλοφορούν, για το πως θα καλυφτούν οι θέσεις του ψηφοδελτίου. Το πρώτο θέλει τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα και αλφαβητικά θα αποτελείται από τους Εύη Καραμπίνα, Γιώργο Παπαβασιλείου, Βαγγέλη Παπαδημητρίου, Κώστα Παπασιώζο και Γιώργο Στύλιο. Το δεύτερο σενάριο θέλει δύο γυναίκες  και τρεις άνδρες υποψηφίους. Σ’ αυτή την περίπτωση, το όνομα της δεύτερης γυναίκας θα είναι αυτό της εκπαιδευτικού Τασούλας Σίμου, οπότε το μπέρδεμα θα προκύψει με την συμμετοχή των ανδρών, που είναι σίγουρο, ότι όποιος κι αν κοπεί, θα δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στο εσωτερικό της ΝΔ.

Αναμονή λοιπόν μέχρι αύριο…