Μεγάλη Τετάρτη ανακοινώνουν υποψήφιους!

 

Βρήκαν γυναίκα για την Άρτα ή περιμένουν τον πολιτικά ανεπρόκοπο;

 

 

 

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει ότι την Μεγάλη Τετάρτη, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τους υποψηφίους του κόμματος σ’ όλη την χώρα.

Και φυσικά η απορία όσων γίνονται κοινωνοί της είδησης αυτής, αφορά στο ψηφοδέλτιο του νομού Άρτας, για το πώς θα στελεχωθεί σε ότι αφορά την γυναικεία συμμετοχή. Είναι γνωστό ότι η πρώην υποψήφια Αναστασία Κατσαντούλα αρνήθηκε να είναι υποψήφια και πως το ίδιο έκανε και η αντιδήμαρχος Βίκυ Βασιλάκη, η οποία φέρεται να είπε στους παράγοντες πως δεν είναι στους στόχους της μια τέτοια υποψηφιότητα και πως σ’ αυτή την φάση την αφορά η αυτοδιοίκηση.

Βεβαίως μετά την άρνηση των δυό παραπάνω κυριών, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια! Κινήθηκαν παντού, αποτέλεσμα δεν έφεραν και έκαναν το ολέθριο λάθος!

Απευθύνθηκαν σε ανίκανο (πολιτικά βέβαια) παράγοντα της περιοχής, ο οποίος με την αλαζονεία που τον διακρίνει, παρουσιάστηκε σίγουρος ότι θα κλείσει το ψηφοδέλτιο. Οι ημέρες περνούσαν και τα αποτελέσματα δεν υπήρχαν για να έχουν και οι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, κάτι να συζητήσουν. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι του χεριού του, κάποιες νέες, οι οποίες τον βοήθησαν προεκλογικά, αλλά δεν δείχνει να τις πείθει. Για να το πούμε απλά. Όπου απευθύνεται «τρώει πόρτα»! Και απλά αραδιάζει ονόματα, στους αρμόδιους του ΠΑΣΟΚ, οι ημέρες περνούν και το πιο πιθανό είναι στην ανακοίνωση που θα γίνει στο Εθνικό συμβούλιο της Μεγάλης Τετάρτης, η θέση της γυναίκας υποψηφίου για το νομό Άρτας να μείνει κενή, οπότε θα αναζητηθούν αλλού λύσεις…

Εν αναμονή λοιπόν, μιας και η δυσκολία στο όλο θέμα είναι μεγάλη και οι άνθρωποι που προσφέρονται να λύσουν το πρόβλημα, καθόλου ικανοί (πολιτικά επαναλαμβάνουμε).