Υποψήφιος με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ο Νίκος Μπάρμπας

 

 

Στόχος η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με έμφαση στον άνθρωπο

 

 

 

 

Και επίσημα, πλέον υποψήφιος με την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, στο νομό Άρτας, είναι ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών Νίκος Μπάρπας.

Νε μακρά διαδρομή και στην τοπική αυτοδιοίκηση, στον συνδικαλισμό και στην πολιτική ο Ν. Μπάρπας, έκανε την επιλογή να είναι υποψήφιος, γιατί θεωρεί πως οι θέσεις της ΔΗΜΑΡ απαντούν στα πολλά αδιέξοδα που έχουν συρρεύσει στην χώρα μας, τα μεγάλα κόμματα. Επί πλέον δε, θεωρεί καθοριστική την παρουσία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, που είναι, κατά την γνώμη του ένας σύγχρονος πολιτικός, που δεν διαπραγματεύεται τις θέσεις του.

Με μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, ένοιωσε και ο ίδιος την απογοήτευση των πολλών στελεχών του κυβερνητικού κόμματος και αναζήτησε την διέξοδο και διά της προσφοράς στην «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη.

Επί πλέον θεωρεί την υποψηφιότητά του, άρρηκτα συνδεδεμένη και με την αγωνία του, για την προκοπή και την προοπτική του τόπου μας, ιδίως των Τζουμέρκων, όπου τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα.  Και επιμένει. «Και στα τοπικά μας πράγματα, έχουμε την δυνατότητα να καταθέσουμε αξιόπιστη πολιτική πρόταση, όπως άλλωστε κάνει η ΔΗΜΑΡ στις βασικές πολιτικές θέσεις, που μέχρι τώρα έχει διατυπώσει».

Ο Ν. Μπάρπας μίλησε για την απόφασή του να είναι υποψήφιος με την ΔΗΜΑΡ και η συνέντευξή του θα ακολουθήσει.