Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Άρτα

 

 

Ο πρώην νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου αισιοδοξεί για τις επικείμενες εκλογές

 

 

Με τον πρώην νομάρχη Γιώργο Παπαβασιλείου είχαμε την ευκαιρία να (ξανα)συζητήσουμε, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Αδελφότητας Λεπιανιτών Αθήνας, την περασμένη Κυριακή,  όπου βρεθήκαμε με πολλούς καλούς φίλους και βεβαίως η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, μιας και ήταν σε δικό του περιβάλλον (Λεπιανίτης της καταγωγή ο ίδιος) και είχαμε την δυνατότητα να πούμε πολλά.

Το πρώτο που ο ίδιος θεωρεί σίγουρο είναι ότι έχει εξασφαλισμένη την μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Άρτας και με αυτό το δεδομένο, έχει ήδη αρχίσει ουσιαστική προσπάθεια επικοινωνίας με τους πολίτες. Ο απολογισμός της μέχρι τώρα επικοινωνίας, ιδιαίτερα θετικός και μπορεί να μην έχει άδικο σ’ αυτή του την εκτίμηση, ο κ. Παπαβσιλείου, μιας και πλέον σ’ αυτή την διαδικασία μπαίνει με περισσή εμπειρία, η οποία μπορεί και να τον προφυλάσσει από κακοτοπιές ή λάθος εκτιμήσεις, για το πώς μπορεί να προχωρήσει την υποψηφιότητά του και να φέρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Στην Αθήνα, μπορεί και κινείται με άνεση, μιας και με τους απόδημους αρτινούς, η επικοινωνία του είναι πολύ καλή όλα τα τελευταία χρόνια και μπορεί απ΄ αυτούς να περιμένει την ουσιαστική ενίσχυση της προσπάθειάς του.

Παρόντες στην ίδια εκδήλωση και οι συγχωριανοί του πρώην νομάρχη, όπως ο δικηγόρος Γιώργος Κούκος, ο εργολάβος Θόδωρος Μπούρης, ο καθηγητής του ΤΕΙ Ηπείρου Τάκης Παπαβασιλείου, ο αδερφός του πρώην νομάρχη μηχανικός Λάκης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος της ΙΛΕΤ Κώστας Μαργώνης και πολλοί άλλοι.