Δεν είχε και το καλύτερο μεσημέρι…

 

 

 

Νεαρός έβριζε και ασχημονούσε κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη

 

 

 

Το λέγαμε και μας είχαν χαρακτηρίσει υπερβολικούς… Ωστόσο η δικαίωση ήρθε πολύ νωρίς, χωρίς να την περιμένουμε και να χαιρόμαστε γι’ αυτή, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Το μεσημέρι σήμερα, γύρω στις 3, κινούνταν στην κεντρική πλατεία της Άρτας και κάθισε σε γνωστό καφέ ο βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης, οπότε από κάποιο άλλο καφέ πετάχτηκε νεαρός και άρχισε να φωνάζει: «Εμείς πεινάμε κι εσύ κάνεις βόλτα» και φυσικά τα γνωστά για τους βουλευτές… Αυτά που ακούγονται δηλαδή παντού…

Ο βουλευτής απ’ την μεριά του έδειχνε να μην ταράζεται και να μην αντιδρά αρχικά, αλλά αυτή η στάση του, φαίνεται πως όλο και περισσότερο… φούντωνε τα νεύρα του νεαρού, που πολλοί προσπάθησαν να εξηγήσουν για τους λόγους που τον οδηγούν σ’ αυτή την επίθεση, αλλά αδυνατούσαν.

Σε κάποια στιγμή, ο βουλευτής θέλησε να του πει, να πάει στο γραφείο του για να συζητήσουν, αλλά ούτε κι αυτό έπεισε το νεαρό να σταματήσει.

Οι φωνές κράτησαν περί τα είκοσι λεπτά, αλλά το γεγονός από μόνο του παραπέμπει στον προβληματισμό που καταθέσαμε πριν λίγες ημέρες και αφορά στον τρόπο που θα επιλέξουν οι υποψήφιοι και ειδικά οι νυν βουλευτές, να επικοινωνήσουν με τους πολίτες και να βρεθούν σε πλατείες και χωριά.

Αναμένουμε λοιπόν…