Έγραψε μια ακόμη έκθεση ο Δ. Τσιρώνης

 

Κατέγραψε τα προβλήματα, σε υπόμνημα και το έστειλε στον γραμματέα της Κ.Ο.  κ. Έξαρχο, που του είχε «ξαναστείλει γράμμα»!

 

 

Μάλλον δεν είχε τι να κάνει ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης και ως μαθητής του Δημοτικού Σχολείου, έκανε την άσκησή του στο μάθημα «σκέφτομαι και γράφω». Πήρε μολύβι και χαρτί και κατέγραψε όλα τα προβλήματα του νομού. Μέχρι και για το Ταχυδρομείο Μηλιανών, που πρέπει να ξαναλειτουργήσει έγραψε και το γραπτό του έφτασε ήδη στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του Βασίλη Έξαρχο. Να θυμίσουμε ότι ανάλογη επιστολή, είχε στείλει στον ίδιο αποδέκτη, πριν μερικούς μήνες και φυσικά η απάντηση που έλαβε έδειχνε ενδιαφέρον για τα προβλήματα, αλλά κανένα δεν λύθηκε.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να του αποφέρει επικοινωνιακά, αυτή η επιστολή, αλλά απ’ όσο εμείς συζητήσαμε με πολλούς συμπολίτες μας, με αυτά τα «κολπάκια», επίδειξη ενδιαφέροντος προσπαθεί να κάνει, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν περνάει στον πολίτη, ούτε πρόκειται ν’ αλλάξει την γνώμη, που έχει διαμορφώσει σε σχέση με το ενδιαφέρον της παρούσης κυβέρνησης και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της, για το νομό Άρτας.

Αντίθετα, για πολλούς συμπολίτες μας, η συγκεκριμένη επιλογή του βουλευτή Δημήτρη Τσιρώνη, με την αποστολή της επιστολής στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Έξαρχο, θεωρείται ως υποτίμηση της νοημοσύνης τους, αφού γνωρίζουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Για παράδειγμα, μιλάει για την Ιόνια Οδό, την ίδια ώρα που διαλύθηκε η εργολαβία στον Κόμβο Αγίου Δημητρίου Πέτα, θέμα για το οποίο και αυτός και ο συνάδελφός του Π. Στασινός δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Όπως και για άλλα θέματα, τα οποία περιλαμβάνονται στην επιστολή, τα οποία δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, για μια ακόμη φορά.