27 και 28 Νοεμβρίου οι εκλογές στο Επιμελητήριο

 

 

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο πρόεδρος Ηλίας Κοίλιας

 

 

 

Ανακοινώθηκαν και επίσημα, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών στο Επιμελητήριο Άρτας. Θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Κεντρική Πλατεία Άρτας.

Η είδηση που αρχικά βγαίνει εν όψει αυτής της διαδικασίας είναι ότι ο πρόεδρος Ηλίας Κοίλιας δεν θα είναι υποψήφιος, όπως ο ίδιος δήλωσε στην «Γ».

«Δεν θα ξανασχοληθώ με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και στην συζήτηση που είχαμε κάναμε ένα μικρό απολογισμό της δράσης του ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, που είναι πλούσιος και χρήσιμος για την ευρύτερη περιοχής.

Όπως είπε στην «Γ» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Κοίλιας, αυτό το διάστημα ολοκληρώνει δυό σημαντικά έργα, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όλη την Άρτα. Το πρώτο αφορά την ολοκλήρωση του Συνεδριακού Κέντρου, το οποίο είναι απ’ τα πιο σύγχρονα της χώρας και θα μπορεί να φιλοξενήσει και συνέδρια άλλων φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, όπως μας είπε ο κ. Κοίλιας, ολοκληρώνεται και η κατασκευή ενός σύγχρονου χώρου, μέσα στο κτίριο του Επιμελητηρίου, στο οποίο θα μπορούν να συνεδριάζουν τα διοικητικά συμβούλια των μαζικών φορέων της περιοχής, χώρος που ανάλογος δεν υπάρχει σήμερα στην Άρτα.

Όπως είπε ο κ. Κοίλιας, μέχρι να παραδώσει στην επόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου τα έργα θα είναι ολοκληρωμένα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτά τα δυό έργα, είναι αυτά στα οποία δίνει σήμερα βαρύτητα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ενώ στον απολογισμό του, για τον οποίο θα κάνει ειδική αναφορά η «Γ» περιέχονται και πολλά άλλα, όπως επίσης και ουσιαστικές παρεμβάσεις, οι οποίες έφεραν και αποτέλεσμα.