Κι άλλοι αλβανοί με κλεμμένα ακτινίδια!

 

 

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στην Ιόνια Οδό και οδηγούνται στον εισαγγελέα

 

 

 

Αυτή την φορά, η ποσότητα ακτινιδίων που είχαν κλέψει από χωράφι της περιοχής Αγίας Παρασκευή, οι δυό αλβανοί, ήταν μικρή (200 κιλά περίπου), αλλά σημασία έχει ότι συνεχίζεται η επιδρομή στα κτήματα των παραγωγών της περιοχής μας και αυτό, πλέον καθίσταται μεγάλο πρόβλημα.

Ο ένας εκ των αλβανών που συνελήφθησαν ήταν μόνιμος κάτοικος Περάνθης και ο έτερος μόνιμος κάτοικος Φίερι Αλβανίας και είχαν φορτώσει στο φορτηγάκι του δεύτερου την μικρή ποσότητα, για να την οδηγήσουν στο ωριμαντήριο της αλβανικής πόλης, όπως ακριβώς έκαναν οι προηγούμενοι τρεις αλβανοί που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα. Το κτήμα που είχαν κλέψει βρισκόταν στα όρια της τοπικής κοινότητας Αγίας Παρασκευής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ το φορτηγάκι, που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά κατασχέθηκε.

 

Κάτι πρέπει να γίνει…


Μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, με την προτροπή και επιμονή το διευθυντή Κώστα Βαρέλη, να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συλλάβει όσους μπαίνουν στα κτήματα των αγροτών της περιοχής μας και κατασπαράσσουν την παραγωγή, όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι έντονο και παίρνει ευρύτερες διαστάσεις μέρα με την μέρα.

Δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας. Χρειάζεται να κινητοποιηθούν και άλλοι παράγοντες, ώστε να λυθεί το πρόβλημα, γιατί όσο περνάει ο καιρός, όλο και μεγαλύτερες ποσότητες θα κλέβονται, απ’ τους αλβανούς, που έχουν και προορισμό, να οδηγήσουν τα κλεμμένα ακτινίδια.

Ας γίνει λοιπόν κάτι τώρα…