Αφγανός… επενδυτής στην Άρτα, με 1 κιλό χασίς

 

 

Το μετέφερε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να το πωλήσει σε Φιλοθέη, Κωστακιούς και Νεοχώρι!

 

 

 

Τελικά, οι μόνοι ξένοι επενδυτές που φτάνουν στην περιοχή μας, είναι οι έμποροι ναρκωτικών! Και συνήθως φτάνουν με το λεωφορείο του ΚΥΕΛ, μη γνωρίζοντας ότι εκεί τους περιμένουν οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών…

Ο αφγανός μετανάστης, που δήλωσε κάτοικος Νέων Εργατικών Κατοικιών, έφυγε απ’ την Αθήνα με το λεωφορείο των 8 και φτάνοντας περί τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και είχε μαζί του 1 κιλό χασίς, το οποίο προόριζε για πώληση και σε ομοεθνείς του, όπως είπε, αλλά και σε παιδιά των περιοχών Φιλοθέης, Κωστακιών και Νεοχωρίου.

Με το προηγούμενο λεωφορείο, περί τις 11 το βράδυ έφτασε στο πρακτορείο λεωφορείων του ΚΤΕΛ, αρτινός με καταγωγή χωριό του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, ο οποίος ήταν λίγο… ψιλικατζής! Μετέφερε 4 γραμμάρια ηρωίνης. Συνελήφθη κι αυτός.

 

Δεν καταλαβαίνει κανένας!


Η είδηση αυτή, για την σύλληψη και άλλων εμπόρων ναρκωτικών, έρχεται να επιβεβαιώσει σημερινό πρωτοσέλιδο της «Γ», που αναφέρει πως «Δεν πάει άλλο! Η κοινωνία να πάρει στα χέρια της την υπόθεση ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ».

-Όμως ποιος να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω μας;

Δυστυχώς κανένας… Δήμαρχοι, βουλευτές, παράγοντες και παραγοντίζοντες, δεν μπορούν να αντιληφθούν την σημασία των ειδήσεων αυτών και δεν κάνουν ούτε την ελάχιστη παρέμβαση.

Δυστυχώς!