Έρχονται μηνύματα και απ’ τα χωριά…

 

Λαϊκή Συνέλευση σήμερα το απόγευμα στις Κιρκιζάτες, για το θέμα του νεκροταφείου

 

 

 

Τα μηνύματα αντίδρασης στην πολιτική της δημοτικής αρχής, αρχίζουν να έρχονται και απ’ τα χωριά, με πρώτο το τοπικό διαμέρισμα Κιρκιζατών, που οι κάτοικοί του σήμερα πραγματοποιούν Λαϊκή Συνέλευση, στις 8 το απόγευμα στην πλατεία.

Μοναδικό θέμα, το νέο νεκροταφείο, που πρέπει να κατασκευαστεί. Για το χώρο που πρέπει να γίνει, έχουν συμφωνήσει οι πάντες. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού, ο ιερέας, αλλά και η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως, που παραχωρεί και το χώρο.

Όμως ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, που είναι και στενός συνεργάτης του δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, αρνείται να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί λέει θέλει να έχει την πλειοψηφία των πολιτών και μετά. Μια άποψη που για πολλούς δεν είναι κατανοητή και για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να κάνουν την λαϊκή συνέλευση να λάβουν τις αποφάσεις και με αυτές τις αποφάσεις να πάνε στο Δημοτικό Συμβούλιο και να κλείσει το θέμα.

Ωστόσο και αυτό το γεγονός, έρχεται να προστεθεί στα πολλά που αφορούν στα τοπικά διαμερίσματα και την λειτουργία της δημοτικής αρχής, που δημιουργεί αντιδράσεις και αγανάκτηση των πολιτών.