Προκλητικός ο Κονίτσης κ. Ανδρέας!

 

 

Έπαινοι για τις επιθέσεις κατά των πολιτικών – «Να αγιάσουν τα χέρια τους» είπε

 

 

 

Την δόξα του προκατόχου του μακαρίτη Σεβαστιανού ζήλεψε ο νυν Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας και παίρνοντας το μικρόφωνο σε εκδήλωση για την επέτειο της μάχης του Γράμμου, δεν ήξερε τι έλεγε ή μάλλον ήξερε τι έλεγε και είχε σαφέστατο στόχο να προκαλέσει τους πάντες.

Έτσι άναυδοι έμειναν οι πολίτες που παρακολούθησαν την ομιλία του Μητροπολίτη Δρυινουπόλεως και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα, με τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε για να συνδέσει τους πολιτικούς, με την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.

«Φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού, να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες!», είπε χωρίς περιστροφές ο μητροπολίτης και υποστήριξε, πως μετά από αυτά του έρχεται να πει, «ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια».

«Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν, με τον τρόπο αυτό την φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία. Να είναι βέβαιοι, αυτοί που πετάνε τα γιαούρτια, ότι έχουν την απόλυτη έγκριση των ηρώων του Γράμμου», πρόσθεσε ο… ευερέθιστος Μητροπολίτης Ανδρέας. O οποίος κατά τ’ άλλα, δε συμμερίζεται, όπως ξεκαθάρισε, αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας! Βέβαια αυτό μικρή σημασία έχει, από τη στιγμή που τον συμμερίζονται οι ήρωες του Γράμμου.

Από την έκρηξη του Μητροπολίτη, δε γλύτωσε ούτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, τον οποίο αποκάλεσε «χοντρό», σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τελευταίου, σχετικά με τους στρατιωτικούς.