Τα λονδρέζικα ταξί «τα καλύτερα του κόσμου» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα ταξί του Λονδίνου κέρδισαν τον τίτλο των «καλύτερων ταξί του κόσμου», σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που πραγματοποιεί ο δικτυακός τόπος ξενοδοχειακών κρατήσεων Hotels.com, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με την έρευνα, το Λονδίνο καταλαμβάνει την πρώτη θέση της κατάταξης με μεγάλη διαφορά από τις άλλες πόλεις, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 28% σε διάφορες ερωτήσεις που κυμαίνονταν από την ασφάλεια ως την φιλικότητα των οδηγών ταξί και την καλή γνώση της περιοχής.
Τη δεύτερη θέση στον κατάλογο των 10 πρώτων πόλεων όσον αφορά την εξυπηρέτηση των ταξί κατέλαβε η Νέα Υόρκη με ποσοστό 9%, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν από κοινού το Χονγκ Κονγκ και το Τόκιο με 7%.
Η έρευνα έγινε από τις 8 ως τις 16 Αυγούστου σε δείγμα 4.831 ανθρώπων που ρωτήθηκαν σε 23 χώρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΝΩΜΗΣ: Μήπως, λέμε μήπως, υπάρχει περίπτωση ο πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Άρτας, που κάνει φιλότιμες προσπάθειες για το χώρο του, μπορέσει και βρει κάποιον τρόπο, ώστε να μεταφέρει μια αντιπροσωπεία συναδέλφων του στο Λονδίνο, να βρεθούν εκεί να δουν πως λειτουργούν εκεί τα ΤΑΞΙ, με την ελπίδα ότι θα εφαρμόσουν και στην Άρτα το ελάχιστο. Λέμε μήπως υπάρξει μια τέτοια σκέψη….