Τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι

 

 

 

Συμβολή στην προσπάθεια για καθαρή πόλη

 

 

Νέοι κάδοι συγκέντρωσης απορριμμάτων, τοποθετήθηκαν στα κεντρικά σημεία της πόλης, από την περασμένη εβδομάδα και η διαφορά στην εικόνα είναι εμφανής, μιας και οι κάδοι που ήταν τοποθετημένοι στα ίδια σημεία.

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι η προσπάθεια για την καθαρή πόλη συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και καθημερινά σε διάφορα σημεία της πόλης παρατηρούμε αλλαγές προς το καλύτερο.

Απ’ την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Γκούβας, είναι καθημερινά σ’ όλα τα σημεία της πόλης, κάνει τις παρατηρήσεις του και ακολουθούν ουσιαστικές παρεμβάσεις.

«Είναι υποχρέωση του Δήμου να προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας, αλλά είναι και υποχρέωση των πολιτών να σέβονται το περιβάλλον και τη δημοτική περιουσία» δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Θεόδωρος Γκούβας.

Ο κ. Γκούβας υπενθυμίζει ορισμένα βασικά σημεία τα οποία πρέπει όλοι να προσέχουμε έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με στόχο έναν Δήμο πρότυπο καθαριότητας και συγκεκριμένα:

-Οι πολίτες να εναποθέτουν τα σκουπίδια τις βραδινές ώρες.

-Η εναπόθεση των σκουπιδιών να γίνεται σε κλειστές σακούλες και εντός των κάδων απορριμμάτων.

-Να φροντίζουν μετά την απόθεση των σκουπιδιών οι κάδοι να παραμένουν κλειστοί.

-Να μην γίνεται εναπόθεση στους κάδους ή και ανεξέλεγκτα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο, ογκωδών αντικειμένων, οικοδομικών υλικών, κλαδιών κλπ. χωρίς προσυνεννόηση και ραντεβού με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου για απομάκρυνσή τους.