Η ΟΝΝΕΔ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα

 

ΔΗΛΩΣΗ του γιατρού και πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Άρτας ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Άρτας

 

 


«Η ΟΝΝΕΔ ήταν, είναι και θα είναι η πρωτοπορία», επισημαίνει σε δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας της ΝΔ, γιατρός Βαγγέλης Παπαδημητρίου, με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Άρτας, με το γενικό τίτλο «ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΚΑΙΑ», στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ.

Ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης του κ. Παπαδημητρίου είναι το ακόλουθο:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημοσίως την ΟΝΝΕΔ για την πρωτοβουλία της να μεταφέρει στο χώρο της νεολαίας αλλά και της κοινωνίας  το μήνυμα ότι για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης είναι απαραίτητος πέραν των άλλων η μείωση του υπερτροφικού κράτους και η ενίσχυση της ελεύθερης οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Μόνο έτσι η χώρα μας θα ξαναγίνει ανταγωνιστική. Μόνο έτσι θα γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας και θα έλθει η ανάπτυξη. Επιτέλους πρέπει να σταματήσουν οι σοσιαλιστικοί πειραματισμοί που οδήγησαν την χώρα μας σε δραματικά αδιέξοδα. Που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε παρασιτικό κράτος που ζει μόνο με δανεικά .

Καμία κοινωνία, καμία οικονομία δεν μπορεί να επιβιώσει, χωρίς να είναι ανταγωνιστική, στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης.

Εμείς οι παλιότεροι που ξεκινήσαμε  από τις γραμμές της ΟΝΝΕΔ νοιώθουμε μεγάλη χαρά αλλά και ικανοποίηση γιατί οι κόποι μας και οι αγώνες μας δεν πήγαν χαμένοι.

Η νέα γενιά δίνει τον αγώνα με πίστη στις ιδέες μας. Τις ιδέες του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Αγωνίζεται για τα ιδανικά της πατρίδας, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και  της δημιουργίας.

Μια γενιά που δε συμβιβάζεται με την μιζέρια, αλλά ζει σπουδάζει και εργάζεται έχοντας καθημερινή τριβή με τα προβλήματα και προτείνει συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις.

Η ΟΝΝΕΔ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή  αυτού του αγώνα, αποτελεί την ελπίδα και την προοπτική της παράταξης και της χώρας  .

Ήταν, είναι και θα είναι η Πρωτοπορία».