Η ΟΝΝΕΔ Άρτας παρουσιάζει την δράση «Πληρώνω Δίκαια»

 

 

Την ερχόμενη Δευτέρα στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ, με ομιλητή τον τομεάρχη Οικονομίας Ι. ΒΡΟΥΤΣΗ και το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Ι. ΜΑΡΤΑΤΟ

 

 

 

Εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί η δράση της ΟΝΝΕ «πληρώνω δίκαια», διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ Άρτας την Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ. Ομιλητές θα είναι ο τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Ιωάννης Βρούτσης και ο υπεύθυνος επαρχίας της ΟΝΝΕΔ Ιωάννης Μαρτάτος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την συγκεκριμένη εκδήλωση η ΟΝΝΕΔ Άρτας και την υπογράφει ο πρόεδρός της Γιώργος Αποστολόπουλος, αναφέρει:

«Η σημερινή κατάσταση της χώρας δεν επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες. Νεκρή αγορά, συνεχείς οριζόντιες περικοπές εισοδημάτων και μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα σε όλα αυτά καλείται μια γενιά όπως η δική μας να θέσει τις βάσεις για μια νέα Ελλάδα.

Ως  νέοι άνθρωποι, δεν επιθυμούμε ένα Κράτος που να υιοθετεί τις ζωές μας, αλλά επιζητούμε μια λογικά σκεπτόμενη Πολιτεία που αντί να θέτει εμπόδια, θα ανοίγει νέους δρόμους. Δεν αρνούμαστε γενικά και αόριστα, αλλά απαιτούμε να συνεισφέρουμε δίκαια σε όσα μας αναλογούν.

Σ’  αυτό το πλαίσιο, η δράση «πληρώνω δίκαια.» έρχεται να αναδείξει αυτή την ανάγκη και να εκφράσει μια άλλη γενιά. Μια γενιά που δε συμβιβάζεται με τη μιζέρια, αλλά ζει, σπουδάζει και εργάζεται έχοντας καθημερινή τριβή με τα προβλήματα. Κυρίως όμως, προτείνει λύσεις.

Η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας της Άρτας σας προσκαλεί στην παρουσίαση της δράσης

«Πληρώνω Δίκαια»

με θέμα  την αναγκαιότητα μείωσης των φορολογικών συντελεστών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011, στις 20:00, στον εκθεσιακό χώρο του δήμου Αρταίων, στην αίθουσα «Διώνη».

Ως ομιλητές θα παραστούν ο Αν. Τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Επαρχίας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κ. Μαρτάτος Ιωάννης».