Τρίτος αναπληρωματικός στην ΟΛΜΕ!

 

 

Και τώρα πρέπει να πανηγυρίσουμε, την τεράστια επιτυχία του συνδικαλιστή και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Άρτας;

 

 

Τι είδηση ήταν κι αυτή! Συγκλονίστηκε το πανελλήνιο και ειδικά η περιοχή της Ηπείρου! Ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας και πρώην πρόεδρος της τοπικής ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Τάτσης, εκλέχτηκε τρίτο αναπληρωματικό μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Και δεν είναι μόνο αυτό… Προτάχτηκε ως είδηση, σε κάποια μέσα, για να δείξουν την μέγιστη επιτυχία του γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, ο οποίος και απ’ αυτή την θέση θα υπηρετήσεις τον «ακηδεμόνευτο και ακομμάτιστο συνδικαλισμό». Ναι καλά διαβάσατε ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας, απ’ την θέση του τρίτου αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ, θα υπηρετήσει τον κλάδο του, κατά τον… καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα το δηλώνει και ο ίδιος, που για την… τεράστια επιτυχία του, μπήκε στον κόπο να κάνει δηλώσεις στις οποίες διαβάζουμε: «Αναφορικά με την παρουσία του στο Δ.Σ της ΟΛΜΕ ο κ.Τάτσης διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναδείξει εκπαιδευτικά ζητήματα καθώς και θέματα που αφορούν τους συναδέλφους του».

-Τι να πούμε έχει χαθεί το μέτρο! Εκλέγεται κάποιος τρίτο αναπληρωματικό μέλος σε μια Ομοσπονδία και πρέπει αυτή η… επιτυχία να προβληθεί ως είδηση ιδιαίτερης σημασίας…

-Τι άλλο θα δούμε, να λέτε…