Ο λόγος του δημοσιογράφου και ο λόγος του… νταβαντζή!

Το υπερασπιζόμαστε και υπερηφανευόμαστε, που αγωνιστήκαμε με πάθος και άρχισαν ήδη οι πλατείες και οι δημόσιοι χώροι να αποδίδονται στους πολίτες, που άλλωστε ήταν και το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

Με καθαρό λόγο, με άποψη και γνώση της αποστολής μας, ασχοληθήκαμε με το θέμα και νομίζουμε ότι ο δημοσιογραφικός μας λόγος, έπεισε τους παράγοντες του τόπου να ασχοληθούν με το θέμα και να έχουν μια κατ’ αρχήν αποκατάσταση της νομιμότητας. Γράψαμε πολλά άρθρα και παραθέσαμε στοιχεία, με  ευπρέπεια και φυσικά με γνώμονα, την άποψη των πολιτών, η οποία έπρεπε να γίνει πράξη στην πόλη.

Και ακολούθησαν αυτοί που δείχνουν να χάνουν τα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κεκτημένα τους. Μια εκδοχή της αντίδρασης αυτών που νοιώθουν θιγμένοι απ’  την υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, για τις πλατείες, εκφράζει το μήνυμα που λάβαμε από αναγνώστη, ο οποίος δεν κάνει γνωστό το ονοματάκι του και απολαμβάνει τα όσα… καλά δίνει στα θρασίμια, η ανωνυμία. Θαυμάστε λόγο:

«eise poli malakas sto kentriko cafe tis polis pou doulevo ,vromiari, o kosmos evrize tous pantes apo esas. iste poli malakes karagiozides esi ke i dimotiki arxh. epidi den exis na plirosis ta pota sou apo pou ta pires vromiari???????????»

Εμείς τι να πούμε πλέον; Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο λόγο του δημοσιογράφου και το λόγο του… νταβαντζή!