Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ του δημάρχου Ηγουμενίτσας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΝΟΥ στον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου ΓΡ. ΓΚΙΚΑ

 

 

Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι εχθρικές σας ενέργειες

 

 

 

 

«Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι εχθρικές ενέργειες προς τα τμήματα της Ηγουμενίτσας», διαμηνύει στον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Γρηγόρη Γκίκα, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, που όπως και σε προηγούμενο ρεπορτάζ γράψαμε, έκανε έντονη παρέμβαση στην διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου, προκειμένου να αναβληθεί η συζήτηση της πρότασης, για την προοπτική του ιδρύματος.

Και φυσικά δεν ήταν μόνος του, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας σ’ αυτή την προσπάθεια. Όπως θα διαβάσετε και στο κείμενο της επιστολής του, μαζί του είναι όλοι οι μαζικοί φορείς της Ηγουμενίτσας.

Δημοσιεύουμε ολόκληρη την επιστολή του δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιώργου Κάτσινου προς τον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Γρηγόρη Γκίκα, με την ελπίδα, ότι θα την διαβάσει και κανένας απ’ τους παράγοντες της Άρτας, ώστε να ευαισθητοποιηθεί και να αντιληφθεί ότι για την Άρτα αυτή την περίοδο παλεύει ΜΟΝΟΣ του ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου Γρηγόρης Γκίκας και κάποιοι καθηγητές, που δεν μένουν καν στην Άρτα.

 

Η επιστολή του δημάρχου Ηγουμενίτσας


Κύριε Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε στην Γενική Συνέλευση του ΤΕΙ Ηπείρου την απόλυτη διαφωνία της Δημοτικής Αρχής, των Φορέων και των Δημοτών της Ηγουμενίτσας στο επιχειρούμενο κλείσιμο των Τμημάτων του ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας.

Σας είναι γνωστό ότι το Τμήμα Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών στην Διοίκηση και στο Εμπόριο είναι ένα βιώσιμο, σύγχρονο και μοναδικό στην Ελλάδα.

Σας είναι επίσης γνωστό ότι το Τμήμα αυτό μπορεί και πρέπει να μετεξελιχθεί σε Σχολή η οποία θα απορροφήσει και το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Οι εχθρικές ενέργειές σας προς τα Τμήματα της Ηγουμενίτσας με τελευταία των μη καταβολή δεδουλευμένων στο Εκπαιδευτικό Προσωπικό δεν θα μείνουν αναπάντητες από την θεσπρωτική κοινωνία, εάν με την πρότασή σας για κλείσιμο των Τμημάτων της Πόλης μας βάλετε την ταφόπλακα σε ότι με πολύ κόπο οι θεσπρωτοί και οι προκάτοχοί σας δημιούργησαν.

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Κάτσινος