Σώστε το Γ.Ν. ΑΡΤΑΣ είναι καλό – πολύ καλό νοσοκομείο

 

 

Τι λένε στο κείμενο της παραίτησής τους τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Τσέλιος και Κώστας Πανέτας

 

 


Την αγωνία τους για την τύχη του Νοσοκομείου Άρτας, θέλουν να εκφράσουν με την παραίτησή τους, τα μέλη του ΔΣ του ιδρύματος Γιώργος Τσέλιος και Κώστας Πανέτας. Ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης της παραίτησής τους, είναι το ακόλουθο:

«Κύριε Υπουργέ,Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η πρώην Υπουργός κ. Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα μας έκανε την τιμή να μας ορίσει μέλη του Δ.Σ του Γ.Ν. ΑΡΤΑΣ και την ευχαριστούμε, όπως επίσης ευχαριστούμε και εσάς που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά μας, στις θέσεις των μελών του Δ.Σ., μια θέση που την αποδεχτήκαμε γιατί πιστέψαμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και να περάσουμε την κυβερνητική γραμμή για να πετύχουμε τους στόχους που οραματιζόμαστε, διότι είχαμε την όρεξη – διάθεση – και χρόνο που είναι σημαντικός για να μπορέσουμε να το πετύχουμε.

Στην διάρκεια του χρόνου νιώσαμε να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που πιστέψαμε, όχι λόγω ανικανότητας, όχι λόγω έλλειψης κουράγιου, όχι γιατί δεν είχαμε χρόνο, αλλά γιατί αισθανόμασταν κάθε μέρα που περνούσε ότι για ορισμένους είμαστε ξένα σώματα στο Δ.Σ., απλά μας θέλανε εκεί για να ψηφίζουμε τις δικές τους αποφάσεις που είχανε πάρει ή να τις καταψηφίζουμε. Αποφάσεις του Δ.Σ. που δεν έχουν υλοποιηθεί όχι γιατί δεν ήταν δυνατό αλλά γιατί κάποιοι άλλοι δεν το θέλουνε.

Κύριε Υπουργέ, Διοίκηση κάνουνε και αποφάσεις παίρνονται, στο Γ.Ν ΑΡΤΑΣ, από ανθρώπους έξω από αυτό και μέσα σε αυτό. Αποφάσεις παίρνουν μερικοί εργαζόμενοι και διάφοροι παρατρεχάμενοι γύρω από την Διοικητή.

Κύριε Υπουργέ, με την επιστολή μας αυτή υποβάλλουμε την παραίτησή μας από μέλη του Δ.Σ του Γ.Ν. ΑΡΤΑΣ διότι έχουμε καταλάβει πλέον ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε τίποτα.

Θέλουμε μόνο να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας ως άνθρωποι που αρκετά χρόνια παλέψαμε στην ζωή μας για αυτό το ιδανικό. Με πόνο ψυχής κλείνουμε και σας ζητάμε Κύριε Υπουργέ σώστε το Γ.Ν. ΑΡΤΑΣ είναι καλό – πολύ καλό νοσοκομείο. Είμαστε στην διάθεσή σας αν υπάρχει χρόνος να σας ενημερώσουμε πληρέστερα».