Το σεξ στην νταλίκα τους… βγήκε ξινό

Το ζευγάρι υπολόγιζε χωρίς… τον οδηγό

 

 


 

Tο περιστατικό συνέβη στην οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι από τη ΔΕΗ. Στο συγκεκριμένο σημείο σταθμεύουν συχνά νταλίκες και φορτηγά. Πού να ήξεραν, όμως, οι οδηγοί ότι τα οχήματά τους μπορεί να μετατραπούν και σε ερωτικές φωλιές!
Σύμφωνα με το dete.gr, το νεαρό ζευγάρι «εντόπισε» το φορτηγό, διαπίστωσε πως μετέφερε στρώματα και αποφάσισε να υλοποιήσει… τη «ροζ» ιδέα του.
Έλεγξαν αν υπάρχει οδηγός, διαπίστωσαν πως κανείς δεν υπήρχε στην «καμπίνα» του φορτηγού και έτσι ανέβηκαν στην καρότσα
Άρχισαν να ερωτοτροπούν και σε κάποια στιγμή ξύπνησε ο οδηγός που κοιμόταν στο κρεβάτι που είχε τοποθετήσει πίσω από τα καθίσματα. Το ζευγάρι δεν είχε σκεφθεί καν το ενδεχόμενο ο οδηγός να κοιμάται στην καμπίνα.
Ο άνδρας κοίταξε από το παραθυράκι της καμπίνας κατάλαβε τι συνέβαινε στην καρότσα του και αποφάσισε… να «τιμωρήσει» τους «καταπατητές» του χώρου του. Έβαλε μπροστά τη μηχανή και πήρε το δρόμο… για Πύργο – Καλαμάτα!
Το ζευγάρι αντελήφθη τι συνέβαινε και άρχισε τις φωνές! Εκείνος, όμως, συνέχιζε απτόητος το δρομολόγιό του! Κάποια στιγμή στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής αποφάσισε να σταματήσει την νταλίκα! Ήρθε «αντιμέτωπος» με το ζευγάρι, το οποίο μάλιστα ούτε καν είχε προλάβει να ντυθεί! Αφού τους «κατσάδιασε», τους εγκατέλειψε σχεδόν ημίγυμνους στο δρόμο…