Παρέμβαση δημοτικού συμβούλου στους εργαζόμενους

 

 

 

 

 

 

 

 

Καταγγελία απ’ το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων, που καλεί το δήμαρχο να πάρει θέση

 

 


Στο στόχαστρο δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας έχουν μπει οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και αυτό αποτέλεσε την αιτία της έκδοσης ανακοίνωσης καταγγελίας κατά του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου, απ’ το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων.

Με την ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Νικολάου (φωτογραφία) ζητείται απ’ τον δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη να πάρει θέση για το θέμα και να υπερασπιστεί την δουλειά που κάνουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο συνολικά, αλλά και στην καθαριότητα ειδικά.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:

«Νέα ήθη προσπαθεί να εισάγει στην λειτουργία της Δημοτικής Αρχής ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Σκανδάλης, ο οποίος όπως με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι στη θητεία της παρούσης Δημοτικής Αρχής θα ιδιωτικοποιήσει την καθαριότητα στον Δήμο Αρταίων.
Καθημερινά είναι τα περιστατικά, όπου με χυδαίο τρόπο επιτίθεται στους εργαζομένους της καθαριότητας, οι οποίοι με περίσσεια φιλότιμου προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να είναι ΌΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ του Δήμου καθαροί. Το μαρτυρούν άλλωστε και τα αποτελέσματα.
Τελευταίο είναι το περιστατικό που συνέβη σήμερα. Ο Πρόεδρος του σωματείου μας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ώστε οι όποιες παρεξηγήσεις υπάρχουν, σε σχέση με την προσπάθεια των εργαζομένων, να διευκρινιστούν και ο δημοτικός σύμβουλος προκλητικά του είπε ότι πρέπει να τον αφήσει για να πιει το καφεδάκι του.
Είναι πρωτόγνωρες οι συμπεριφορές αυτές και δεν γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, για να κάνει όσα κάνει και να λέει όσα λέει, έχει και την κάλυψη του δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη.
Ως Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων, καλούμε το δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, να προστατεύσει τους εργαζομένους από τέτοιες συμπεριφορές δημοτικών συμβούλων και να αναγνωρίσει την προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα».