Θα κάνει μια στάση στην Άρτα

 

 

 

“Ο ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ PARIS DAKAR” του Πασχάλη Τααρούχα θα παρουσιαστεί  την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο βιβλιοπωλείο «ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ»

 

 

 

 


«Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο PARIS DAKAR», αλλά πριν απ’ αυτό, την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, θα γίνει θα κάνει μια στάση στο βιβλιοπωλείο «Πολυθρόνα του Νίτσε», όπου θα έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε περισσότερα για την προετοιμασία του.

Ο λόγος για το νέο βιβλίο του γνωστού ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, το οποίο θα παρουσιάσουν στο βιβλιοπωλείο «η πολυθρόνα του Νίτσε», και μας παρουσιάζει τον δημοφιλή ήρωα του βιβλίου του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 2Δ.

“Ο ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ PARIS DAKAR” είναι ένα νέο βιβλίο του Πασχάλη Τσαρούχα και αποτελεί το πρώτο από μια σειρά βιβλίων που σκοπό έχουν το χτίσιμο και την ενθάρρυνση της συνείδησης μικρών και μεγάλων στον ευαίσθητο και γοητευτικό τομέα του ασφαλούς δικυκλισμού! Η ιστορία πραγματεύεται την περιπέτεια ενός επτάχρονου που αποφασίζει να τρέξει στο Paris Dakar… ..με μηχανικό τον πατέρα του.

Σ’ αυτόν τον καινούργιο κόσμο μπαίνει ο μικρός αναγνώστης, και γνωρίζει από κοντά την άδολη αγάπη για τη μοτοσικλέτα, τον αγώνα και την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, τις δυσκολίες και τους κινδύνους, την απογοήτευση για την αποτυχία ή την αβάσταχτη χαρά για την επιτυχία. Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι… όπως ακριβώς και στη ζωή!

Είμαστε σίγουροι πως θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά και δεν πρέπει να χάσουν ούτε τα μικρά, ούτε τα μεγάλα παιδιά.

Και δυό λόγια για τον συγγραφέα:

«Ο Πασχάλης Παπατσαρούχας – Τσαρούχας γεννήθηκε στον Περισσό και οι ρίζες του φτάνουν στο Σουφλί και την Κεφαλλονιά. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Έχει ερμηνεύσει σημαντικούς ρόλους στο θέατρο και έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές. Το 1998 αποσπά για την ερμηνεία του στην κινητογραφική “Βασιλική” του Β. Σερντάρη το Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας α΄ αντρικού ρόλου, το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στο 14ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Mar de Plata της Αργεντινής και το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στο 22ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλο Καΐρου της Αιγύπτου».