Μέχρι το καλοκαίρι έτοιμος ο κόμβος στον Άγιο Δημήτριο

Επίσκεψη Μαγκριώτη στο έργο, όπου εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού

 

 


Την ικανοποίησή του, που επί των ημερών του ολοκληρώνεται ένα σημαντικό έργο, σαν κι αυτό της παράκαμψης Άρτας και Φιλιππιάδας, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε στο έργο κατασκευή του κόμβου Αγίου Δημητρίου, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκιρώτης, που επισκέφτηκε την Άρτα, σήμερα το απόγευμα.

Το έργο του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Δημητρίου, είπε ο κ. Μαγκριώτης, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί απ’ το 2007, αλλά προέκυψαν προβλήματα και σε σχέση με τοπικά αιτήματα, αλλά και προσφυγές, που έφεραν συνολικά το έργο πίσω. Ωστόσο δεν παρέλειψε να επισημάνει την μεγάλη σημασία που έχει η απόδοση στην κυκλοφορία του τμήματος των 23 χιλιομέτρων, το οποίο θα προσφέρει σε όσους το χρησιμοποιούν ασφάλεια, αλλά θα δώσει και στην περιοχή την δυνατότητα να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Στον Άγιο Δημήτριο, τον υφυπουργό υποδομών υποδέχτηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης και Παύλος Στασινός, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς, ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, ο δήμαρχος Ν. Σκουφά Στάθης Γιαννούλης, οι οποίοι επανέλαβαν το αίτημα, για άμεση ολοκλήρωση των εργασιών, όπως επίσης και για την συνέχιση των εργασιών στην Ιόνια Οδό.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά την συνάντηση που είχε με τους τοπικούς παράγοντες ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκιρώτης έκανε δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου έδωσε έμφαση στην αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Είπε χαρακτηριστικά πως ολοκληρώθηκε ο διάλογος με τις εταιρείες που κατασκευάζουν το έργο, όπως επίσης και με τις τράπεζες που το χρηματοδοτούν και εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι και οι τελευταίες λεπτομέρειες που υπάρχουν θα ξεπεραστούν.