Και την Κυριακή επιχείρηση «καθαρή πόλη»

Κωστακιούς και Μητρόπολη θα καθαρίσουν τα συνεργεία του Δήμου


 

 Η αρχή θα γίνει αύριο το πρωί απ’ τους Κωστακιούς, όπου τα προβλήματα καθαριότητας είναι πολλά και θα συνεχιστεί στον περιφερειακό δρόμο και ειδικότερα στην περιοχή που βρίσκεται η Μητρόπολη, όπως είπε στην «Γ» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θόδωρος Γκούβας. 

«Θα είναι μία ακόμη προσπάθεια καθαρισμού μιας περιοχής που έχει πολλά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ μας ενημέρωσε ότι στην διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις και σ’ άλλες περιοχές της πόλης που στην ουσία ήταν εγκαταλειμμένες και τα σκουπίδια ήταν σε σωρούς, για μήνες ολόκληρους. Τέτοιες περιοχές είναι η Φανερωμένη και άλλα σημεία της άνω πόλης, που για μήνες ολόκληρους δεν περνούσαν απορριμματοφόρα και τα ογκώδη αντικείμενα που είχαν εναποθέσει οι πολίτες ήταν πολλά. 

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας καθαριότητας, ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Γκούβας, κάνει την δική του προσπάθεια, η οποία είναι αποτελεσματική και η εικόνα της πόλης, όσο κι αν αυτό φαίνεται υπερβολικό, αρχίζει να αλλάζει. Παράλληλα κάνει προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας, με την ανάγκη προμήθειας απορριμματοφόρων, να είναι πρωταρχική.