Ο Ν. Τσιαμτσίκας και οι Blues Report ζωντανά, στο πολύπαθο Πέραμα

Ο Νίκος Τσιαμτσίκας και οιBlues Report είναι μια ανερχόμενη Rhythm nBlues μπάντα που τον τελευταίο χρόνο μόνο μετρά πάνω από 15 επιτυχημένες εμφανίσεις στα πιο ιστορικά και φημισμένα club της Αθήνας, ενώ συμμετέχει και σε μουσικά φεστιβάλ της περιφέρειας, όπως η Ευρωπαϊκή γιορτή της Μουσικής στην Πρέβεζα, τη Φιλλιπιάδα , το καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Τήνο ακόμη και σε εκδηλώσεις του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων με “Chicago music nights” κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης  στο Θησείο.

Η μπάντα με σεβασμό στην ιστορία του μπλουζ του Σικάγο, αποδίδει όσο πιο πιστά γίνεται, και με πάθος πρωτόγνωρο, πασίγνωστα κομμάτια όπως: “Sweet home Chicago“, “Messing with the kid“, “I just wanna make love to you“, “Aint no sunshine” , Dust my Broom και δεκάδες άλλα, μεγάλων αμερικανών συνθετών της Blues όπως οι Wllie Dixon, Buddy guy, Muddy waters, Billy Boy Arnold, Mat guitar Merphy, Robert Johnson και πολλών άλλων.

Τη μαγεία του μπλουζ πλαισιώνει μια ομάδα μουσικών έμπειρων με τη δική τους ιστορία ο καθένας στο χώρο, όπως ο Τάσος “The beast” Δημητριάδης στα ντραμς, o Γιάννης “Handsome” Σαμμαράς στο μπάσο, ο Γιάννης “Fabulus” Παχίδης στη φυσαρμόνικα , οι Παύλος “J.Warbird” Ξένος και Δημήτρης “Mr man” Μαθέας στις ηλεκτρικές κιθάρες και ο Μάριος Χριστόπουλος στο Σαξόφωνο και το φλάουτο.

Δυνατό ηλεκτρικό Blues με Soul συναίσθημα που ταρακουνά το κοινό. Δεν λείπουν οι reggae και top rock n roll απόπειρες, καθώς το μπλουζ είναι η μεγάλη μαμά της μουσικής.

Για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο, η υπόσχεση είναι για μια μοναδική ροκ βραδιά με δυνατή ηλεκτρική κιθάρα και χορευτικές τρίλιες από το μελωδικό σαξόφωνο. Η νύχτα θα σας μεταφέρει στην καρδιά του Σικάγο, θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο την κρίση ….

Είσοδος ελεύθερη